• Aktuelt

  -

  læs mere
 • Ferie & lukkedage

  læs mere
 • Vaccinationer

  læs mere
 • Brugeroprettelse

  Tryk på “SELVBETJENING” i menuen til højre. Herefter kommer du videre til klinikkens e-portal Første gang du besøger e-portalen, skal du oprettes som bruger. Brugeroprettelsen sker ved at trykke på “Opret mig som bruger” under teksten til højre for cpr nummer boksen. Under brugeroprettelsen skal du udfylde en række oplysninger om dig selv, det er Continue Reading

  læs mere
 • Selvbetjening

  Læs nærmere her

  læs mere

 

 

 

Vaccinationer og børneundersøgelser

Alder Vaccination mod
3 mdr. Di-Te-Ki-Pol-Hib 1 + pneumokok 1
5 mdr. 1 Di-Te-Ki-Pol-Hib 2 + pneumokok 2
12 mdr. 1 Di-Te-Ki-Pol-Hib 3 + pneumokok 3
15 mdr. MFR 1
4 år 1 MFR 2 (fra 1.4.2008)
5 år 1 DiTeKiPol/Revaccination
12 år MFR 2 (hvis der ikke tidligere er givet to MFR-vaccinationer)
12-13 år (piger) HPV 2 doser på dag 0 og efter 6 mdr. Hvis 2. dosis indgives tidligere end 6 mdr. efter 1. dosis, bør der gives en 3. dosis.
1 Angiver samtidig børneundersøgelse

Herudover børneundersøgelser uden vaccination:
5 uger, 2 år og 3 år.

HPV-vaccination tilbydes nu både til piger og drenge. HPV vaccination mindsker risikoen for at få livmoderhalskræft. Vaccinationen er en del af børnevaccinationsprogrammet og man kan vaccineres fra man fylder 12 år.
Drenge født den 1. juli 2007 eller senere, kan blive gratis HPV-vaccineret som en del af børnevaccinationsprogrammet. For denne gruppe af drenge er det gratis at blive vaccineret, indtil de fylder 18 år.
Desuden vil der i 2020 og 2021 være et tilbud om gratis HPV-vaccination til drenge født i 2006 og 1. halvdel af 2007 samt unge mænd på 18-25 år, der har sex med mænd.

 

 

Influenzavaccination:

Vi vaccinerer torsdag den 1. oktober og torsdag den 15. oktober. Begge dage fra kl. 14 – 16.
Tidsbestilling er ikke nødvendig, mød bare op og medbring sygesikringsbevis.

Influenzavaccination er gratis for borgere over 65 år, førtidspensionister, kronisk syge samt gravide i 2. og 3. trimester.

Tilbuddet gælder i perioden 1. november til 15. januar året efter. For gravide i 2. og 3. trimester dog til og med februar året efter.

Øvrige borgere, der ønsker sig vaccineret mod influenza, skal betale for vaccination/vaccine. Der gives tilskud fra Sygesikringen ”danmark”.

Rejsevaccination:

Vi tilbyder ikke rejsevaccination, men skal du ud at rejse, så henviser vi til Middelfart Apotek som tilbyder vaccination i forbindelse med udlandsrejse.
Flere medarbejdere har gennemført et specialiseret uddannelsesforløb i rejsemedicin og vaccination og er uddannet af Sikker Vaccination til certificerede vaccinatører.
Der anvendes de officielle anbefalinger fra Statens Serum Institut.
Ud fra dine rejseoplysninger udarbejdes et fuldt vaccinationsprogram til dig.

Middelfart Apotek kan kontaktes på tlf. 64417743.

Link til Middelfart apotek: https://www.middelfartapotek.dk/serviceydelser/vaccination-paa-apoteket